Кулінарія

Одного разу приготувала так червону рибу на святковий стіл, гості тільки її і їли: рецепт гарячого страви, підкорив не тільки моє серце

Хочу запропонувати вам рецепт приготування червоної риби с картоплею в духовці. Подача буде порційна у човниках з пергаментного паперу. Приготуйте апетитне блюдо за цим рецептом і, я впевнена, воно порадує вас чудовим смаком!

Давайте готувати

Червону рибу (у мене кета) нарізаємо на порції. Натираємо рибу сіллю і перцем з обох сторін.

Картоплю нарізаємо дрібним кубиком.

Додаємо до картоплі дрібно нарізану моркву.

Додаємо сіль, перець, паприка, рослинне масло і перемішуємо.

Робимо човники з пергаменту і зав’язуємо шпагатом. Перекладаємо рибу і в центр викладаємо овочі.

Збризкуємо зверху рослинним маслом. Мандарин нарізаємо на кружечки і викладаємо на рибу по кружечку.

Посипаємо зверху естрагон і відправляємо в духовку при 180°С на 40 хвилин.

Виймаємо човники з духовки і смачну, апетитну, соковиту рибу разом з овочами можна подавати до столу.

В якості доповнення до цієї страви можна подати свіжі овочі та зелень.

Впевнена, така рибка в поєднанні з картоплею сподобається і маленьким і дорослим!

Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Червона риба (кета) – 5 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Мандарин – 1 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Паприка
  • Рослинна олія
  • Естрагон