Одного разу приготувала так червону рибу на святковий стіл, гості тільки її і їли: рецепт гарячого страви, підкорив не тільки моє серце
Хочу запропонувати вам рецепт приготування червоної риби с картоплею в духовці. Подача буде порційна у човниках з пергаментного паперу. Приготуйте апетитне блюдо за цим рецептом і, я впевнена, воно порадує вас чудовим смаком!
Давайте готувати
Червону рибу (у мене кета) нарізаємо на порції. Натираємо рибу сіллю і перцем з обох сторін.
Картоплю нарізаємо дрібним кубиком.
Додаємо до картоплі дрібно нарізану моркву.
Додаємо сіль, перець, паприка, рослинне масло і перемішуємо.
Робимо човники з пергаменту і зав’язуємо шпагатом. Перекладаємо рибу і в центр викладаємо овочі.
Збризкуємо зверху рослинним маслом. Мандарин нарізаємо на кружечки і викладаємо на рибу по кружечку.
Посипаємо зверху естрагон і відправляємо в духовку при 180°С на 40 хвилин.
Виймаємо човники з духовки і смачну, апетитну, соковиту рибу разом з овочами можна подавати до столу.
В якості доповнення до цієї страви можна подати свіжі овочі та зелень.
Впевнена, така рибка в поєднанні з картоплею сподобається і маленьким і дорослим!
Приємного апетиту!
Інгредієнти
- Червона риба (кета) – 5 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Мандарин – 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Рослинна олія
- Естрагон