А ви знали, що ботаніки вважають гарбуз фруктом? Для мене це був несподіваний факт, але гарбуз – це один з улюблених продуктів, що я із задоволенням готую для своїх близьких. Вони люблять гарбуз у всіх проявах, у тому числі з рисом, рецепт якого я вам розповім. Давайте почнемо!

Нарізаю гарбуз кільцями і готую "смакову" з рисом та овочами

Нам потрібна (кількість Ви вибираєте самі):

– Гарбуз.

– Молот. перець за смаком.

– суш. розмарин.

– оливк. масло.

– сіль за смаком.

– 4 яйця.

– мекс. суміш.

– Рис відварений.

– Паприка.

– Куркума.

– Соус соєвий.

– Пармезан.

– Сухий. петрушки.

У мисці розмішуємо чорний перець, розмарин, вливаємо оливне масло. Солимо, перемішуємо. Цією сумішшю ми обробляємо кільця гарбуза перед запіканням. Запікаємо 20 хвилин|мінути| при температурі 200 градусів. У миску вбиваємо яйця. Вливаємо їх у сковороду.

У мисці розмішуємо чорний перець, розмарин, вливаємо оливкову олію. Солимо, перемішуємо. Цією сумішшю ми обробляємо кільця гарбуза перед запіканням. Запікаємо 20 хв при температурі. 200 град. У миску вбиваємо яєчка. Вливаємо їх у сковороду.

Нарізаю гарбуз кільцями і готую "смакову" з рисом та овочами

Готуємо звичайний омлет, найкласичнішим способом. Туди відправляємо заморожену мексиканську суміш, відварений рис, мелений перець, куркуму.

Далі всипаємо паприку, суху петрушку, вливаємо соєвий соус. Перемішуємо, Тим часом запеклася гарбуз. Ложкою набираємо начинку, і кладемо її в цент кільця гарбуза.

Натираємо пармезан, перчимо його, перемішуємо. Цей сир ми поміщаємо до начинки. Запікаємо 10 хв за темп-ре 180 град. Ось і все, друзі, смачний гарбуз з начинкою готовий, приємного вам апетиту!

Обов’язково спробуйте ці ласощі, впевнена, перед нею не встоїть жоден, навіть найвибагливіший гурман. Вас обов’язково підкорить найніжніший смак печеного гарбуза з начинкою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *