Кулінарія

Смачний салат з відвареної рибою (рецепт з газети)

Це саме незвичайне блюдо, яке мені доводилося куштувати за останній час! Смак настільки оригінальний і яскравий, що забути його точно не вийде. Одним словом це ДУЖЕ СМАЧНО. Тепер рибу за цим рецептом я буду готувати часто, адже її смак ні з чим не зрівняється.

Інгредієнти для даної страви використовуються найпростіші, але при цьому воно виходить дуже смачним! Я б навіть подумати не могла, що таке поєднання смаків може бути настільки вдалим. Давайте швидше почнемо його готувати!

Переходимо до приготування

1. Очищаю рибу від нутрощів. Відрізаю голову і хвіст. Викладаю рибу в каструлю.

2. Заливаю рибу розсолом від огірків.

3. Ставлю рибу варитися на плиту. Після закипання вогонь ставлю середній і варю її без кришки 15-20 хвилин.

4. Поки риба вариться я обсмажую цибулю до готовності. Відварені яйця натираю на тертці.

5. Далі дістаю рибу з розсолу і остуджую її.

6. Очищаю варену рибу від кісток і шкіри і поділяю філе на невеликі шматочки.

7. Викладаю філе риби в салатник.

8. Додаю смажену цибулю.

9. Потім додаю натерті курячі яйця.

10. Додаю сіль і чорний перець за смаком, заправляю салат майонезом.

Готовий салат посипаю зеленою цибулькою. Приємного апетиту, шановні читачі! Варіння риби в розсолі надає їй дуже насичений і незабутній смак.