Смачний салат з відвареної рибою (рецепт з газети)
Це саме незвичайне блюдо, яке мені доводилося куштувати за останній час! Смак настільки оригінальний і яскравий, що забути його точно не вийде. Одним словом це ДУЖЕ СМАЧНО. Тепер рибу за цим рецептом я буду готувати часто, адже її смак ні з чим не зрівняється.
Інгредієнти для даної страви використовуються найпростіші, але при цьому воно виходить дуже смачним! Я б навіть подумати не могла, що таке поєднання смаків може бути настільки вдалим. Давайте швидше почнемо його готувати!
Переходимо до приготування
1. Очищаю рибу від нутрощів. Відрізаю голову і хвіст. Викладаю рибу в каструлю.
2. Заливаю рибу розсолом від огірків.
3. Ставлю рибу варитися на плиту. Після закипання вогонь ставлю середній і варю її без кришки 15-20 хвилин.
4. Поки риба вариться я обсмажую цибулю до готовності. Відварені яйця натираю на тертці.
5. Далі дістаю рибу з розсолу і остуджую її.
6. Очищаю варену рибу від кісток і шкіри і поділяю філе на невеликі шматочки.
7. Викладаю філе риби в салатник.
8. Додаю смажену цибулю.
9. Потім додаю натерті курячі яйця.
10. Додаю сіль і чорний перець за смаком, заправляю салат майонезом.
Готовий салат посипаю зеленою цибулькою. Приємного апетиту, шановні читачі! Варіння риби в розсолі надає їй дуже насичений і незабутній смак.